Super Sticky Stories

We zijn er al een tijdje mee bezig. Op de achtergrond weliswaar. Voor mensen die marketing- en communicatie als hun vak zien zijn we zelf toch een tikkeltje introvert. Goed, daar gaan we! Tromgeroffel….

Met gepaste trots presenteren we onze eigen podcast: Super Sticky Stories! Een podcast over marketing-en communicatie, sterke merken en de weerbarstige weg daarnaartoe. De allereerste aflevering van Super Sticky Stories staat inmiddels live en is te beluisteren via Spotify. In deze expertsessie spreken we met een van de bierbazen van Dutch Bargain.  'Een nieuwe dimensie geven aan de wereldse biercultuur', dat is wat de drie eigenzinnige brouwers zichzelf als doel hebben gesteld. En ze zijn een eind op weg door het telkens nét even anders te doen dan de rest. Hou onze social accounts in de gaten voor meer info!

 

Luister via deze link de podcastaflevering met de bierbazen van Dutch Bargain:

Luister op Spotify

Jasmijn Houmes

Creatief zijn, dat is wat Jasmijn het liefste doet. Ze komt proactief met oplossingen, suggesties en concepten waarvan je je afvraagt waarom je die zelf niet bedacht hebt. De jongste uit het team gaat geen uitdaging uit de weg. Problemen? Die ziet ze niet. Kansen wel! Haal je Jasmijn in huis, dan weet je zeker dat er meters gemaakt worden.


Vorige
Vorige

Goed verhaal, lekker kort

Volgende
Volgende

Vacature: Meewerkstage Marketing- en Communicatie